Hét communicatieplatform over Recycling, Afvalmanagement en Milieu in Nederland
Montage transportband mobiele zeef.

24/7 service, onderhoud, montage kennis en know-how

REMA TIP TOP – TSN is met vijf vestigingen marktleider in Nederland op het gebied van transportbanden. TSN staat voor Transportbanden Service Nederland, bestaat al bijna 50 jaar en valt sinds 2015 onder het Duitse REMA TIP TOP, fabrikant van onder andere lijmen, rubbercomponenten en wielservicematerialen. Het bedrijf haalt ongeveer de helft van zijn omzet uit service en onderhoud en levert verder aan alle grote machinebouwers.

Service en onderhoud.

“Wat ik altijd graag hoor is als klanten tegen me zeggen: ‘Martijn, als we jou bellen, weten we dat het goedkomt en er niet pas een week later eens iemand komt kijken’.” Aan het woord is Martijn Stok, directeur bij REMA TIP TOP – TSN. “Niet voor niets hebben we de voorraad van onze vijf vestigingen afgestemd op de locatie en de specifieke klanten van die vestiging. Zodat we altijd razendsnel de juiste onderdelen op de juiste plek hebben. Dat is onze kracht en de voornaamste reden dat we marktleider zijn.”   

Montage aandrijf- en keertrommels.

Want de responstijden bij de eindgebruikers van REMA TIP TOP – TSN-producten bedragen volgens Stok maximaal twee uur. “En dan zijn we ook echt aan het werk en lossen we het probleem op. Een kolencentrale kun je moeilijk afschakelen omdat de aanvoer van kolen stokt. Dat is nogal kostbaar.”  

TSN maakt geen eigen constructies. Klanten zijn de machinebouwers die complete constructies voor verschillende branches – waaronder landbouw, industrie, op- en overslag en recycling – maken. TSN levert niet alleen de componenten voor de transportbanden – rollen, banden, reinigers, stuursystemen en aandrijf- en keertrommels – maar levert ook 24/7 service, onderhoud, montage, kennis en knowhow.  “Dat is waar TSN voor staat”, zegt Stok. “Vaak zijn we ook onderhoudspartner bij de eindgebruikers.”

Martijn Stok, directeur REMA TIP TOP -TSN .

24/7 service

TSN is al bijna 50 jaar een one-stop-shop op het gebied van transportbanden. Stok: “En we zijn een echt 24/7 servicebedrijf. We kunnen – zeker sinds we onder de paraplu van REMA TIP TOP vallen – heel veel zelf. We hebben een eigen rol- en trommelfabriek, eigen vulcanisatiematerialen en een aantal transportbandfabrieken. We kunnen dus alles in eigen huis maken, monteren en onderhouden. Dat is de reden dat grote bedrijven in verschillende branches graag met ons werken.” 

TSN is niet alleen goed in het vulcaniseren van rubber en het koud verlijmen van transportbanden, het onderscheidt zich met name door het snelle en gedegen onderhoud en service. 

REMA TIP TOP – TSN draagt met zijn uitstekende servicenetwerk en de geleverde componenten dan ook flink bij aan de florerende recyclingbranche. Volgens Stok is het ongekend hoe goed we in Nederland zijn in het steeds beter en verfijnder sorteren van afvalstromen. Nederland loopt daarin voorop in de wereld. TSN levert producten aan deze groeiende en uiteenlopende branche met veel specifieke eigenschappen. Mede door de kennis en ervaring van REMA TIP TOP – TSN kunnen Nederlandse machinebouwers wereldwijd hun kennis over recyclinginstallaties verkopen.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details