Hét communicatieplatform over Recycling, Afvalmanagement en Milieu in Nederland
Nieuws

Bestel je uitrustingsstukken ‘gewoon’ online

VemaTEC-317-1
Het assortiment op de webshop bestaat uit uitrustingsstukken van het eigen merk VemaTec, maar ook van andere topmerken zoals Auger Torque, Esco en Cazo.

Tekst | VemaTec

Beeld | VemaTec

17 april 2023 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

Voor uitrustingsstukken van de állerbeste kwaliteit kun je al jarenlang bij VemaTec terecht. VemaTec is onderdeel van Verhoeven International en is daarmee al zo’n 65 jaar kennisspecialist van verkoop en service op het gebied van uitrustingsstukken. En vanaf vandaag kun je die uitrustingsstukken in de gehele Benelux ook online bestellen op de VemaTec webshop!

Op www.vematec.com kun je uitrustingsstukken voor jouw graafmachine direct zoeken, bestellen en afrekenen. Je profiteert van een snelle levering en scherpe prijzen. Bestel je voorradige uitrustings­stukken op een werkdag voor 15:00 uur? Dan worden de producten dezelfde dag nog verzonden. Je kunt je bestelling ook afhalen op één van de VemaTec vestigingen. Daarnaast kun je voor diverse uitrustingsstukken gemakkelijk een offerte aanvragen. Je vult hierbij het merk en type van je machine in. Eén van de specialisten neemt vervolgens zo snel mogelijk contact met je op om een passend uitrustingsstuk voor jouw machine te vinden.

Topmerken

Het assortiment op de webshop bestaat uit uitrustingsstukken van het eigen merk VemaTec, maar ook van andere topmerken zoals Auger Torque, Esco en Cazo. Met dit grote aanbod aan merken zorgen we ervoor dat je altijd het product vindt waar jij naar op zoek bent.

Vind de uitrustingsstukken voor jouw machine

De VemaTec webshop heeft een filter waarbij je je merk en type kunt invullen. Daardoor krijg je alleen de uitrustingsstukken te zien die geschikt zijn voor jouw machine. Dit maakt het zoeken naar het juiste uitrustingsstuk eenvoudig én de kans op een verkeerde bestelling een stuk kleiner. VemaTec beschikt namelijk over een database met de technische gegevens van een heleboel machines. Hier­door kunnen we jou garanderen dat het uitrustingsstuk wat jij bestelt, op jouw machine past.

Dé specialist in uitrustingsstukken

VemaTec is onderdeel van Verhoeven Inter­national. Verhoeven International is al 65 jaar gespecia­liseerd in grond­verzet­machines, rij­werk en uitrustings­stuk­ken. Hier­door heeft VemaTec enorm veel kennis en er­varing op het gebied van uitrustings­stukken. Deze kennis delen we graag. Daarom vind je ook regel­matig nieuwe blogs en video’s op de VemaTec web­site. Zo kun je bijvoorbeeld lezen hoe je voorkomt dat de beitel van je sloophamer breekt, of je kunt in een video zien hoe je je graafbak aan je machine koppelt. 

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Kevin Desender

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details