NLFR

Platform over de gehele recyclingstroom binnen de Benelux
Een flexibele oplossing voor een optimaal databeheer: Legrand lanceert modulaire Nexpand Express datakast

Een flexibele oplossing voor een optimaal databeheer: Legrand lanceert modulaire Nexpand Express datakast

Daarom is de installatie van een kwalitatieve, modulaire datakast de beste garantie voor een veilige en duurzame dataopslag die met de klant mee kan groeien en ontwikkelen.

Met Nexpand Express biedt Legrand een slimme en modulaire LAN-kast die installateurs naar de wensen van hun klanten kunnen samenstellen. De uiterst futureproof installatie en groot gamma accessoires en componenten zorgen ervoor dat de Nexpand Express kast mee groeit met de op termijn veranderende behoeften van de gebruiker. Deze optimale connectiviteit tussen diverse onderdelen biedt de vereiste garantie en continuïteit voor de toekomst.

Deze datakast heeft een zeer robuuste constructie, waardoor hij de ideale behuizing is voor IT-apparatuur in bedrijven. Dankzij kwalitatieve materialen en degelijke afwerking garandeert Legrand een lange levensduur, waardoor de Nexpand Express datakast een
perfecte investering is op lange termijn.

Bovendien is de Nexpand Express datakast uiterst budgetvriendelijk, wat een uitmuntende prijs-kwaliteitverhouding oplevert. En last but not least: de kast wordt integraal in Nederland geproduceerd door Minkels, de voornaamste producent voor datacenters
waardoor Legrand een zeer snelle levering kan garanderen. Dit levert extra tijdswinst op voor installateurs en hun klanten.

Wie investeert in de Nexpand Express, koopt trouwens niet alleen een product, maar ook zekerheid. Installateurs en klanten kunnen bij Legrand rekenen op een product- en serviceaanbod van A tot Z voor hun volledige LAN-omgeving. Onze specialisten denken met hen mee en begeleiden hen doorheen het hele aankoop- en installatieproces. We kijken naar specifieke omgevingsomstandigheden, waardoor klanten de garantie krijgen dat de totaaloplossingen van Legrand perfect beantwoorden aan hun wensen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details