Hét communicatieplatform over Recycling, Afvalmanagement en Milieu in Nederland
Events

Grootste one-stop-shop voor slijtproducten

Geha-Laverman_lassen_werkplaats2-1536×1024

28 oktober 2022 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Hergebruik van grondstoffen, cyclisch ondernemen, milieu­problematiek, toenemende druk op de recyclingbranche, aanvoer­volumes worden steeds groter, de verwerkingstijd korter. Als grootste leverancier van slijtproducten weet Geha Laverman als geen ander wat er speelt in de markt. Meer dan dertig specialisten met ruime ervaring van machineparken en recyclingconfiguraties onderhouden intensief contact met klanten in de hele Benelux.

Geha Laverman BV is ontstaan uit de samenwerking van de bedrijven Geha en Laverman. Geha Laverman is als Hardox Wearparts Center de grootste van de wereld. Een one-stop-shop als het aankomt op bouw en levering van slijtstukken voor industrie, grondverzet en recycling.

Omdat stilstand te allen tijde moet worden voorkomen, is de on-site voorraad van slijtdelen cruciaal. Geha Laverman kan de logistiek daarvan overnemen in combinatie met monitoring van de efficiency van het machinepark. Daarmee kunnen onderhoud, reparaties en revisies worden gepland.

Geha Laverman in Alphen a/d Rijn is voorraadhouder van de meest uiteen­lopende slijtdelen. Gietdelen van het prestigieuze Magotteaux en een gamma zeefdekken uit kunststof/polyurethaan en verenstaaldraad kunnen vaak direct uit voorraad worden geleverd. De werkplaats van Geha Laverman in Zaandam levert maatwerk, beschikt over zeer uitgebreide faciliteiten om op specificatie slijtdelen van Hardox-plaatmateriaal (hardheid 400 tot 600 Brinell) te ver­vaardigen, waarbij ook one-of-a-kind projecten geen enkel probleem vormen.

Standnummer C123

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Kevin Desender

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details