Hét communicatieplatform over Recycling, Afvalmanagement en Milieu in Nederland
De beursvloer.

Samen sterker uit de crisis 
met Vakbeurs Recycling

We zijn straks toe aan een vliegende start na de coronacrisis. Evenementenhal Gorinchem wordt onder andere voor Vakbeurs Recycling, welke plaatsvindt op 16, 17 & 18 november 2021, door Easyfairs Nederland geheel corona-proof ingericht. Het nationale netwerkevenement voor recyclingtechniek en afvalmanagement vormt daarmee het ideale moment om uw relaties weer persoonlijk en effectief te ontmoeten.

Bij de vorige editie wisten we al mooie resultaten te behalen. De klanttevredenheid steeg en de vakbeurs groeide in zowel exposanten als bezoekers met 15%. Ook werd het aantal samenwerkingen flink uitgebreid met diverse branche- en kennispartijen zoals BRBS Recycling, VERAS, MRF, NRK en ENVAQUA waarmee Recycling een evenement is voor en door de community. De vakbeurs staat bekend als het netwerkmoment voor recyclingtechniek. Dit jaar komt daar het focuspunt afvalmanagement bij, gericht op gemeenten en bedrijven met grote afvalstromen.

Vertrouwde gezichten

Na afgelopen editie committeerde een groot aantal exposanten zich alweer voor november 2021. Onder andere Van Werven, Stoevelaar Recycling BV en Van Bemmel Recycling, onderdeel van Van Laecke Group, zijn ook dit jaar weer van de partij. Het succes van het Demoplein wordt dit jaar verder uitgebreid, zodat nog meer geïnteresseerden kunnen genieten van de getoonde machines. Daarnaast verwelkomen we voor de 11e keer het Recyclingsymposium in Evenementenhal Gorinchem. Vorig jaar werd voor het eerst gebruik gemaakt van de geheel vernieuwde congreszaal op de 1e verdieping. Ook dit jaar vindt het symposium, voorafgaand aan de tweede beursdag, plaats op woensdag 17 november.

Het Demoplein.

Zelf deelnemen als exposant?

Vakbeurs Recycling vindt plaats op 16, 17 en 18 november 2021 in Evenementenhal Gorinchem en is hét nationale netwerkmoment voor de afval- en grondstoffenketen. De vakbeurs richt zich op recyclingtechniek en afvalmanagement en trekt daarmee ruim 5.000 bezoekers uit onder meer recyclingbedrijven, bouw- en sloopbedrijven, gemeenten, overheid, industrie, afvalinzamelaars en bedrijven met grote afvalstromen. Op een laagdrempelige manier komt u in contact met (potentiële) klanten onder het genot van de geheel verzorgde catering. Met het aanpassen van de openingstijden op de eerste beursdag kunnen we bedrijven met grote afvalstromen en aanbieders van gemeentelijke grondstoffen nog beter bedienen.

Dinsdag 16 november krijgt de beurs een dagopenstelling van 10.00 tot 17.00 uur. Woensdag en donderdag blijven zoals ze waren: van 13.00 tot 21.00 uur.

Heeft u interesse in deelname aan Recycling? Neem contact op met Nicole van Haarlem van Easyfairs Nederland voor de mogelijkheden (+31 (0)183 751 204 of nicole.vanhaarlem@easyfairs.com). Voor meer informatie bezoek www.vakbeursrecycling.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details