Hét communicatieplatform over Recycling, Afvalmanagement en Milieu in Nederland
Hybride machines en emissieloos werken
Powerscreen Warrior 2100 dual power.

Hybride machines en emissieloos werken

Van der Spek bouwt op de Vakbeurs Recycling weer de welbekende forse stand op. Er is daar van ieder merk dat de dealer voert wel iets nieuws te zien. De nadruk ligt op hybride machines en emissieloos werken.

Van der Spek is op volle sterkte aanwezig tijdens de Vakbeurs Recycling. In de eigen bekende, grote en uitnodigende stand zal het bedrijf het volledige brede assortiment recyclingmachines aan het publiek tonen. Dat betekent dat de laatste innovaties te zien zijn van merken als Powerscreen, Steinert, Telestack, Fuchs, Backers, Peterson, SieboTec, Lindner, Terex Washing en Terex MPS. Op het buitenterrein is de fonkelnieuwe Siebo6000 trommelzeef van Siebotec te zien, de nog wat forsere broer van de Siebo5000, waarmee Van der Spek dit jaar de Nederlandse markt betrad.

Elektrisch aangedreven Fuchs MHL820F.

Speciale aandacht op de Van der Spek-stand is er voor emissieloos werken. Er is onder andere informatie over de nieuwste ontwikkelingen rondom de elektrische machines van Fuchs. En natuurlijk over de verdere opkomst van hybride machines in de sloop- en recyclingbranche. Zowel Powerscreen, Telestack en SieboTec hebben immers al ingezet op dual power machines, waarbij ze net zo makkelijk op elektriciteit uit een stopcontact draaien als op een dieselmotor.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details