Hét communicatieplatform over Recycling, Afvalmanagement en Milieu in Nederland
Innovatie op de Recyclingbeurs
Met zijn gebruiksvriendelijke ontwerp en duurzaamheid is de Morbark 2400 de ideale keuze voor professionals in de recyclingindustrie.

Innovatie op de Recyclingbeurs

Stoevelaar Machinery is klaar om te schitteren op Vakbeurs Recycling in Gorinchem, waar ze hun nieuwste innovaties en hoog­waardige merken zullen presenteren. Als veelzijdige organisatie met ruim 20 jaar ervaring in de recyclingindustrie, biedt Stoevelaar een breed scala aan recyclingmachines en diensten voor bedrijven in de sector. En enkele van hun toppers nemen ze mee naar de beurs, met misschien een WOLF-verrassing …

Deze Amerikaanse compacte en robuust gebouwde Morbark-machines zijn perfect voor het versnipperen en verwerken van afvalhout, groenafval, boomschors en biomassa.

Erjen Stoevelaar, de zaakvoerder, licht toe: “Onze ruim 20 jaar aan expertise komt goed van pas. De markt ziet een constante evolutie in de specificaties van het eindproduct, vooral wat betreft sortering. Tegenwoordig wordt er verwacht dat het product zuiverder en dikwijls ook kleiner is dan in het verleden. Dit is een direct gevolg van veranderende marktvragen. Om hierop in te spelen, dragen we actief bij aan de ontwikkeling van onze machines en kiezen we bewust voor topmerken. Dit garandeert een vlekkeloze eindkwaliteit.”

Primeur: Wolf-shredder

Stoevelaar machinery vertegenwoordigt onder andere de merken Morbark, Neuenhauser, H2PRO, Bano, Hammel en het nieuwe merk WOLF-shredders. Deze absolute toppers in de sector zullen uitgebreid aan bod komen op de mooie stand van Stoevelaar. 

“Over die WOLF-shredders hebben we bovendien nog een verrassing voor onze bezoekers”, gaat Erjen verder. “Want we zijn de laatste jaren zeer druk bezig geweest om een eigen voorbreker te ontwikkelen en te bouwen. We zullen alvast zeker heel wat documentatie bij ons hebben om deze machine te introduceren bij onze klanten.”

Uitgelezen kans

Stoevelaar Machinery blijft de norm stellen in recyclinginnovatie en hun aanwezigheid op Vakbeurs Recycling is een uitgelezen kans voor professionals in de industrie om deze baanbrekende technologieën van dichtbij te ervaren. Bezoek hun stand om te ontdekken hoe ze kunnen helpen bij het optimaliseren van recyclingprocessen en het behalen van hoogwaardige resultaten.

Stoevelaar Machinery – Standnummer C106

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details