Hét communicatieplatform over Recycling, Afvalmanagement en Milieu in Nederland
Kunststoffenbeurs 2022 – De ontmoetingsplek waar de duurzame toekomst van kunststof en rubber centraal staat

Kunststoffenbeurs 2022 – De ontmoetingsplek waar de duurzame toekomst van kunststof en rubber centraal staat

Kunststoffenbeurs in het teken van Future Proof Plastics

Sustainability & Recycling, Smart Production & Digitalization, Reshoring & Buying en Innovation & Knowledge, dat zijn de vier thema’s die Mikrocentrum centraal stelt tijdens de 23e editie van de Kunststoffenbeurs op 14 en 15 september in de Brabanthallen te ’s-Hertogenbosch. De vier thema’s zorgen ervoor dat de Kunststoffenbeurs dé plek is waar samen gewerkt kan worden aan de toekomstbestendigheid van kunststof. Samen op weg naar Future Proof Plastics.

Inspireren, ontmoeten en kennisdelen

Het uitgebreide congresprogramma met experts neemt u mee in de uitdagingen van vandaag en de oplossingen van morgen. Tijdens de Kunststoffenbeurs komt u in contact met meer dan 250 exposanten op de beursvloer, voor het thema Sustainability en Recycling is er een speciaal exposantenplein ingericht. Op dit plein ontmoet u onder meer Albis Benelux, CORE, Futerro en meer innovatieve exposanten. Raak tijdens het lezingenprogramma geïnspireerd door sprekers als Theo Stijnen van Plastics Europe en Rob Daniels van Packaging Partners die spreken over de uitdagingen bij het sluiten van de plastics kringloop en de toekomstige uitdagingen van recycling. Op onze verschillende (duurzame) area’s zoals de Rethink- en de MateriaExpo ontdekt u alles over de laatste duurzame trends uit de markt. Sluit uw bezoek aan de Kunststoffenbeurs af met nieuwe samenwerkingen tijdens de netwerkborrel.

Nieuw – Topspelers delen visie in Live Stage Plastics Arena

10 top spelers uit de kunststof- en rubberbranche geven hun visie op thema’s als duurzaamheid, slimme oplossingen, recycling, verlagen CO2 afdruk en digitalisering op de Live Stage, aan het woord zijn onder andere Jan Willem Wieringa van Desch Plantpak, Martin van Dord van Federatie NRK en Gijs Langeveld van Polymer Science Park.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details