Hét communicatieplatform over Recycling, Afvalmanagement en Milieu in Nederland
Machineonderdelen ‘eigen maak’ voor recycling en bosbouw 
Kris Geurts van Kessel: “Met onze uitgebreide ervaring en diepgaande kennis van de markt zijn wij in staat om de beste onderdelen aan te bieden tegen zeer competitieve prijzen.”

Machineonderdelen ‘eigen maak’ voor recycling en bosbouw 

Kwaliteit voor een scherpe prijs

Toen Kris Geurts van Kessel, de huidige eigenaar van ATWT Europe bv, in 2021 het roer overnam van zijn ouders, was hij al helemaal bekend in de wereld van bosbouw en recycling. Samen met Geurts van Kessel Hardfacing, dat wordt beheerd door zijn broer Bjorn Geurts van Kessel, biedt ATWT de meest hoogwaardige machineonderdelen voor recycling en bosbouw op de markt. En aan zeer scherpe prijzen …

“Met onze uitgebreide ervaring en diepgaande kennis van de markt zijn wij in staat om de beste onderdelen aan te bieden tegen zeer competitieve prijzen”, zegt Kris Geurts van Kessel. “Ons ruime magazijn, gevestigd in Oss, herbergt een uitgebreide voorraad en ons toegewijde personeel streeft ernaar om allerlei machineonderdelen zo snel mogelijk te leveren. De binnenkomende smeedstukken worden in samenwerking met Geurts van Kessel Hardfacing bewerkt, denk hierbij aan lassen, snijden, frezen en solderen. En zo komen we aan die uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.” 

Vakbeurs Recycling

“Wij nodigen iedereen dan ook graag uit voor de Vakbeurs Recycling in Gorinchem, op 21, 22 en 23 november 2023. Tijdens de beurs willen we graag de gelegenheid aangrijpen om enkele recyclingonderdelen, specifiek voor afval- en houtshredders, voor te stellen. Je vindt ons op standnummer J116.”

ATWT – Europe Standnummer J116

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details