NLFR

Platform over de gehele recyclingstroom binnen de Benelux
Nieuwe Linde E10 heftruck

Nieuwe Linde E10 heftruck

Extreem wendbare en compacte elektrische heftruck met hefvermogen van 1 ton

Hij is veelzijdig, kan goederen tot een ton verplaatsen en past zelfs in een goederenlift: de nieuwe Linde E10 elektrische heftruck met sta-platform. Met deze nieuwe heftruck breidt Linde Material Handling haar assortiment industriële trucks uit met een flexibele heftruck met tal van comfort- en veiligheidsfuncties.

In bijna elke branche zijn er interne transport werkzaamheden die een bijzonder smalle en compacte heftruck vereisen die bijvoorbeeld ook in een goederenlift past. De nieuwe Linde E10 met één ton laadvermogen is zo’n allrounder voor de dagelijkse taken. De E10 is verkrijgbaar met een loodzuur- of lithium-ion batterij. De truck is net iets breder dan een europallet en past zelfs in de smalste gangpaden en met een draaicirkel van slechts 1.317 millimeter is manoeuvreren in de krapste ruimtes mogelijk.

nieuwe-linde-e10-heftruck-1-kopieren

Betrouwbare heftruck – ontworpen om aan de behoeften van de klant te voldoen

Omdat deze heftruck is ontworpen voor transport over korte afstanden, heeft de truck geen stoel, maar wel een comfortabele rugleuning die stabiele ondersteuning biedt. De bestuurder kan via een lage instaphoogte van slechts 120 mm zonder moeite aan beide zijden van de truck instappen. De standaard veiligheidsuitrusting omvat een systeem voor automatische snelheidsreductie in bochten (Linde Curve Control). Een dodemansknop geïntegreerd in de vloermat zorgt ervoor dat de truck alleen rijdt als de bestuurder zich binnen de contouren van de truck bevindt.

Ergonomie, veiligheid en rijcomfort komen samen in de E10

De indeling van de bestuurderscabine is functioneel zonder aan comfort in te boeten. Optimaal geplaatste bedieningselementen en smalle beschermingssteunen en mastprofielen zorgen voor maximale bewegingsvrijheid en uitstekend zicht op de last en de omgeving. Het trillingvrije bestuurdersplatform absorbeert schokken zodat de bestuurder comfortabel de werkzaamheden kan uitvoeren. In gevallen waar veelvuldig achteruitrijden noodzakelijk is, kan de truck worden uitgerust met een dubbele set bedieningshendels en handgrepen. Daarnaast is er een brede armleuning waarop de arm van de bestuurder kan leunen.

Optionele uitrusting omvat onder meer ook een panoramadak van gewapend glas dat onbeperkt zicht naar boven en bescherming biedt tegen vallende voorwerpen. Maar ook de Linde BlueSpot en Linde TruckSpot waarschuwingslampen die voetgangers waarschuwen voor naderende heftrucks door middel van signalen die op de grond worden geprojecteerd.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details