Hét communicatieplatform over Recycling, Afvalmanagement en Milieu in Nederland
Ontwikkeling en optimalisatie van puinbrekers              en zeefinstallaties gaan razendsnel
De ECO3 is een compacte zeef met ongekende kwaliteiten.

Ontwikkeling en optimalisatie van puinbrekers en zeefinstallaties gaan razendsnel

De firma Ophof Recycling Equipment B.V. heeft met de sterke merken Maskin Mekano en SBM Mineral Processing twee sterke troeven in handen waarmee ze de Nederlandse en Belgische markt bedienen. Het voortdurend streven naar machineoptimalisatie en rendementsverbetering is kenmerkend voor zowel Ophof zelf, hun klanten als ook de fabrikanten waar ze zaken mee doen. Door in deze driehoek intensief te overleggen komen nieuwe toepassingen binnen handbereik.

De SBM Remax 450 breker heeft een actieve voor-afzeving wat zorgt voor minder slijtage en een hogere productie.

We vragen aan Sven Dassen, marketingmanager van Ophof Recycling Equipment, wat het bedrijf onderscheidt in de markt: “Innovatie is onze drijfveer. We willen het elke dag even wat anders en net iets beter doen. Voor een deel is dat natuurlijk technisch. Zo zijn veel machines inmiddels elektrisch in plaats van diesel-aangedreven. Bovendien denken we intensief mee met onze klanten om nieuwe toepassingen te ontsluiten. Met de juiste combinatie van machines kunnen we inmiddels asfalt voor de volle 100% recyclen. Zo leveren we een essentiële bijdrage aan de circulaire economie.” Ook qua financiële aspecten denkt Ophof Recycling Equipment proactief mee. Natuurlijk verkoopt men nog veel van de machines op de traditionele manier, maar ook huren en zelfs leasen wordt steeds populairder. Voor deze laatstgenoemde financieringswijze heeft men een strategische samenwerking met een bekende marktspeler gerealiseerd.

Ook grondstoffenschaarste is een drijfveer om buiten gebaande paden te denken. Door uitgekiende combinaties van brekers en zeefinstallaties in te zetten, is men in staat om op een circulaire manier schaarse grondstoffen voor de weg- en waterbouwsector te produceren en daar zijn ze bij Ophof Recycling Equipment erg trots op.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details