Hét communicatieplatform over Recycling, Afvalmanagement en Milieu in Nederland
Partner in autokatalysator-­recycling
RKR Recycling koopt autokatalysatoren in van zowel bedrijven als particulieren.

Partner in autokatalysator-­recycling

Autokatalysatoren bevatten waardevolle edelmetalen zoals palladium, platina en rhodium. Deze metalen zijn niet alleen kostbaar, maar ook zeldzaam, wat recycling van katalysatoren essentieel maakt. RKR Recycling koopt autokatalysatoren in van zowel bedrijven als particulieren. Danni Boogerd, Purchasing Manager: “Eenmaal aangekomen bij onze vestiging in Zwolle kunnen de klanten zelfs meekijken op grote schermen voor de juiste dagprijs.”

Voor autodemontage-bedrijven, schroothandels, garages en autotuning-bedrijven bieden ze een speciale dienst aan. Na registratie bij RKR Recycling wordt toegang verleend tot de catalogus met prijzen voor verschillende katalysatoren, waardoor snel en eenvoudig gecheckt kan worden hoeveel de katalysatoren waard zijn. Ook losse monoliet kan als seperate post gerecycled worden. Middels analyse wordt de inhoud van de edelmetalen bepaald en daarmee de waarde van een partij. Analyse kan worden uitgevoerd vanaf 30 kg, eventueel aangevuld met losse katalysatoren.

Bij RKR Recycling gaan ze resoluut voor een win-winsituatie, zowel voor de klanten als het milieu. Zo draagt iedereen zijn steentje bij aan een duurzamere toekomst en aan competitieve recyclingprijzen!

Bezoek de stand van RKR Recycling op Vakbeurs Recycling in Gorinchem om meer te ontdekken over het maximaliseren van de waarde van katalysatoren. 

RKR Recycling – Standnummer B110

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details