Hét communicatieplatform over Recycling, Afvalmanagement en Milieu in Nederland
Otto Friebel, Directeur BRBS Recycling

Student Recycling Award: Jongensdroom

Weet u nog wat u antwoordde wanneer er gevraagd werd wat je wilde worden als je later groot was. Tien tegen één dat het antwoord zich in het rijtje brandweerman, straaljagerpiloot, verpleegster of politieagent bevond. Bij mij in ieder geval wel.

Dat ik uiteindelijk in de recyclingbranche terecht zou komen kon ik op jonge leeftijd nog niet bevroeden. Afval en recycling werd vroeger gezien als iets dat er was, maar waar je eigenlijk niet mee te maken wilden hebben. Hoe anders is dit nu.
Je ziet steeds meer opleidingen op MBO-, HBO- en Universitair niveau die zich richten op milieu, duurzaamheid en de circulaire economie. En dat is ook hard nodig om aan de vraag binnen de branche te voldoen. Niet alleen om de groep grijze oude mannen die nu nog aan het roer staan op te volgen, maar juist om nieuwe ontwikkelingen en innovaties door te voeren in deze mooie branche.

Om dit te stimuleren heeft BRBS Recycling enige jaren geleden de Recycling Award in het leven geroepen. Een award speciaal voor studenten die hun afstudeerscriptie, stageverslag of minor kunnen voorleggen aan een vakkundige jury die de beste 3 inzendingen beoordeelt en tijdens het jaarlijkse Recyclingsymposium bekend maakt.

Ik hoop dat u als lezer, indien u bijvoorbeeld een afstudeerder binnen uw bedrijf in dienst hebt gehad, kunt meewerken aan het bereiken van de jongensdroom of meisjesdroom van deze student. Wijs hem of haar dan op www.recyclingsymposium.nl, onder de button Recycling Award staat alle benodigde informatie om in te kunnen schrijven.

Rest mij om u te wijzen op de Vakbeurs Recycling op 17, 18 en 19 november 2020. Zoals ieder jaar is ook BRBS Recycling weer aanwezig op deze beurs en op woensdag 18 november organiseert zij samen met haar beurspartners het Recyclingsymposium. Hou onze website en LinkedIn pagina in de gaten om het laatste nieuws hieromtrent te ontvangen aangezien dit, door de Corona-maatregelen, een iets andere beurs gaat worden als u gewend bent. Ik hoop u in ieder geval te ontmoeten op het Recyclingsymposium of onze beursstand en uw jongensdromen te horen.

— Otto Friebel, Directeur BRBS Recycling

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details