Hét communicatieplatform over Recycling, Afvalmanagement en Milieu in Nederland
Terreinuitbreiding of een nieuwe locatie?Onderhoudsvrije vloeistofdichte vloer
Net als bij vloeistofdichte vloeren van beton of asfalt dringt er volgens de RvB Groep niets door tot de bodem.

Terreinuitbreiding of een nieuwe locatie?Onderhoudsvrije vloeistofdichte vloer

Bij veel recyclingbedrijven is het een jaarlijks terugkerende kostenpost: onderhoud aan de vloeistofdichtheid van de werfvloer. Want door het gebruik van zwaar materieel, grove materialen en een slecht draagkrachtige ondergrond, blijft een vloeistofdichte vloer lang niet altijd vloeistofdicht. De RvB Groep uit Harderwijk heeft de oplossing.

Ook bij intensief gebruik (op- en afladen van containers, schrootverwerking of andere zwaar mechanische activiteiten) komt de vloeistofdichtheid niet in het geding.

Als recyclebedrijf heeft u te maken met eisen aan de vloeistofdichtheid van uw terrein. De werkzaamheden die u uitvoert om materialen opnieuw te kunnen gebruiken, kunnen bodembedreigend zijn. Met bodembeschermende maatregelen voorkomt u problemen en weet u zeker dat uw terrein of constructie door de periodieke keuring heen komt. De RvB Groep uit Harderwijk is erin geslaagd een onderhoudsvrije vloeistofdichte vloer te ontwikkelen met een hoge levensduur. Ook bij intensief gebruik (op- en afladen van containers, schrootverwerking of andere zwaar mechanische activiteiten) komt de vloeistofdichtheid niet in het geding. Door tijdens de aanleg van het terrein onder de verharding en fundering de vloeistofdichte onderlaag aan te brengen, blijft het terrein vloeistofdicht. Wanneer de verharding aan de oppervlakte beschadigingen en gaten vertoont, vraagt dit niet direct om onderhoudswerkzaamheden. Reparaties aan de verharding kunnen dan ook op een voor u geschikt moment worden uitgevoerd. Door de jaren heen is RvB Groep uitgegroeid tot marktleider in het aanleggen van onderhoudsvrije vloeistofdichte vloeren.

Doordat de vloeistofdichte functie onder het terrein zit, hebben beschadigingen door knijpers, schaven, scheuren of op- en afladen van containers geen invloed op de levensduur. Een werf blijft voor tientallen jaren vloeistofdicht. Net als bij vloeistofdichte vloeren van beton of asfalt dringt er volgens de RvB Groep niets door tot de bodem. Aanpassingen aan het terrein zijn echter makkelijker en goedkoper en iedere zes jaar wordt de vloer opnieuw gekeurd.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details