Hét communicatieplatform over Recycling, Afvalmanagement en Milieu in Nederland
Twee nieuwe Hitachi ZW160-7 wielladers voor Dolphin Metal Seperation BV

Twee nieuwe Hitachi ZW160-7 wielladers voor Dolphin Metal Seperation BV

De wielladers van Hitachi zijn geen onbekende machines voor Dolphin Metal Seperation BV. In het verleden is men begonnen met twee ZW150-5 wielladers. Beiden werden na intensief gebruik vervangen door de ZW150-6 en op hun beurt zijn deze vervangen voor het nieuwste type in deze klasse: de ZW160-7.

Dolphin staat bekend om de hoogwaardige technieken die worden gebruikt om uit reststoffen de meest uiteenlopende materialen terug te winnen voor hergebruik. De focus ligt hierbij op aluminium, roestvast staal en de zwaar metaalmix (koper, messing en zink).

Beide machines zijn aangepast om optimaal te kunnen presteren. Zo zijn de shovels onder andere uitgerust met: een weeginstallatie, centrale smering, overdruksyteem en bescherming van de onderzijde en cylinders. De machines zijn geleverd met Pladdet hoogkiepbakken, welke volledig vervaardigd zijn uit Hardox.

Uiteraard zijn deze wielladers weer standaard voorzien van de 5 jaar garantie. In combinatie met een onderhoudscontract komt Dolphin dus niet voor verrassingen  te staan.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details