Hét communicatieplatform over Recycling, Afvalmanagement en Milieu in Nederland

Van klantvraag, naar concept, voorstel tot turn-key oplevering

Onderscheidend in klantspecifieke machines voor recycling en bulkhandling

Bij N.M. Heilig B.V. in Heerhugowaard weten ze alles van recycling installaties en bulk handling systemen. Geen twee machines die ze produceren zijn hetzelfde, simpelweg omdat de vraag vanuit de klant (vrijwel) nooit hetzelfde is. Custom-Made is dus het sleutelwoord om aan de vraag van de klant te voldoen. We spreken met Gerard Dwarswaard, Manager Marketing & Sales bij N.M. Heilig en vragen hem naar het succes van dit innovatieve bedrijf.

“Sinds de oprichting in 1978 zijn we uitgegroeid tot een specialist en speler van formaat. Wij nemen de vraag van de klant als uitgangspunt, en daarvoor ontwikkelen wij een passende oplossing die het liefste ook nog de oorspronkelijke doelstelling van de klant overtreft. Doordat we vervolgens de installatie turn-key opleveren en vervolgens service en onderhoud leveren, zijn we de ideale partner voor bijvoorbeeld recyclingbedrijven en op- en overslagbedrijven. Wij ontzorgen de klant vanaf het begin, wij denken mee, overleggen en komen met een pragmatische oplossing.”Ook bij N.M. Heilig worden weer face-to-face afspraken en persoonlijke gesprekken op locatie ingepland. Ze staan zelfs weer op beurzen, zo ook op de Vakbeurs Recycling: dé nationale vakbeurs voor recyclingtechniek & afvalmanagement. Deze wordt op 16, 17 & 18 november a.s. gehouden in Gorinchem. Op stand F118 van N.M. Heilig worden verschillende projectvideo’s getoond van recente projecten op het gebied van recycling, plastic recycling, circulaire economie, waste to energy en bodemas verwerking. U bent van harte uitgenodigd; laat u bijpraten over de laatste ontwikkelingen op het gebied van onder andere pers- en zeefinstallaties, recyclingmachines, shredders en verkleiners, en machines voor sorteer-, droog- en scheidingstechnieken.

Als onderdeel van Heilig Group werkt men nauw samen met zusterbedrijven die gespecialiseerd zijn in elektrotechniek, warmtewisselaars, maar ook in bijvoorbeeld mixers. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de samenwerkingsverbanden met groepsleden die gespecialiseerd zijn in plastic recycling en non-ferro recycling. Diverse krachten worden gebundeld en versterken elkaar. Dat maakt van N.M. Heilig B.V. een totaalleverancier die van concept tot installatie weet wat de markt vraagt en daar turn-key oplossingen voor biedt. Met ruim 40 jaar aan ervaring horen ze bij de specialisten in hun vakgebied. Uiteraard zorgen ze ervoor dat de installaties aan de strenge eisen en keurmerken van vandaag de dag voldoen. En waar mogelijk wint men waardevolle materialen terug uit de afvalstromen.. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details