NLFR

Platform over de gehele recyclingstroom binnen de Benelux
Van klantvraag, naar concept, voorstel tot turn-key oplevering

Combo Excelsior Hybrid® is één van onze veiligste, meest hygiënische, opvouwbare IBC. Combo Excelsior Hybrid® is een uniek product en wordt gebruikt om vloeistoffen te vervoeren met een besparing tot 67% ruimte in retourlogistiek. Het heeft een eenvoudig schoon te maken ontwerp zonder vuil- of watervallen. Bovendien is de Combo Excelsior Hybrid® naald- en besmettingsbestendig met de mogelijkheid van fraudebestendige bandjes om de veiligheid te garanderen. Dankzij ons Releasy®-mechanisme kunnen kleppen sneller worden verwijderd, wat bijdraagt aan een betere handling en bovendien arbeidsbesparend werkt. 

De Combo Excelsior Hybrid® is automatiseringsvriendelijk en volledig compatibel met transportbanden en de meeste geautomatiseerde handlingsystemen. 

• Standaardafmetingen: 1200x1000mm 
• Inhoud: 1000 l 
• Draagvermogen: 1500 kg 
• Statische belasting: 8000 kg 
• Dynamische belasting: tot 3200 kg 

Ontdek de belangrijkste eigenschappen van de Combo Excelsior Hybrid® in deze video:

De WorldStar Packaging Awards-wedstrijd, ook wel bekend als de "Oscars of Packaging", is één van de belangrijkste evenementen van de World Packaging Organization (WPO). De onderscheiding illustreert de voortdurende vooruitgang van de staat van verpakkingsontwerp en -technologie en creëert een levensstandaard van internationale uitmuntende verpakkingen waarvan anderen kunnen leren. 

Speciale dank gaat uit naar alle betrokken partijen. Winnaars zullen worden geëerd tijdens de prestigieuze WorldStar Awards-presentaties die in mei 2021 zullen plaatsvinden. Bedankt voor het delen van deze geweldige prestatie met ons! 

Ontdek alle winnaars: https://www.worldstar.org/winners/ 

Van klantvraag, naar concept, voorstel tot turn-key oplevering

Onderscheidend in klantspecifieke machines voor recycling en bulkhandling

Bij N.M. Heilig B.V. in Heerhugowaard weten ze alles van recycling installaties en bulk handling systemen. Geen twee machines die ze produceren zijn hetzelfde, simpelweg omdat de vraag vanuit de klant (vrijwel) nooit hetzelfde is. Custom-Made is dus het sleutelwoord om aan de vraag van de klant te voldoen. We spreken met Gerard Dwarswaard, Manager Marketing & Sales bij N.M. Heilig en vragen hem naar het succes van dit innovatieve bedrijf.

“Sinds de oprichting in 1978 zijn we uitgegroeid tot een specialist en speler van formaat. Wij nemen de vraag van de klant als uitgangspunt, en daarvoor ontwikkelen wij een passende oplossing die het liefste ook nog de oorspronkelijke doelstelling van de klant overtreft. Doordat we vervolgens de installatie turn-key opleveren en vervolgens service en onderhoud leveren, zijn we de ideale partner voor bijvoorbeeld recyclingbedrijven en op- en overslagbedrijven. Wij ontzorgen de klant vanaf het begin, wij denken mee, overleggen en komen met een pragmatische oplossing.”Ook bij N.M. Heilig worden weer face-to-face afspraken en persoonlijke gesprekken op locatie ingepland. Ze staan zelfs weer op beurzen, zo ook op de Vakbeurs Recycling: dé nationale vakbeurs voor recyclingtechniek & afvalmanagement. Deze wordt op 16, 17 & 18 november a.s. gehouden in Gorinchem. Op stand F118 van N.M. Heilig worden verschillende projectvideo’s getoond van recente projecten op het gebied van recycling, plastic recycling, circulaire economie, waste to energy en bodemas verwerking. U bent van harte uitgenodigd; laat u bijpraten over de laatste ontwikkelingen op het gebied van onder andere pers- en zeefinstallaties, recyclingmachines, shredders en verkleiners, en machines voor sorteer-, droog- en scheidingstechnieken.

Als onderdeel van Heilig Group werkt men nauw samen met zusterbedrijven die gespecialiseerd zijn in elektrotechniek, warmtewisselaars, maar ook in bijvoorbeeld mixers. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de samenwerkingsverbanden met groepsleden die gespecialiseerd zijn in plastic recycling en non-ferro recycling. Diverse krachten worden gebundeld en versterken elkaar. Dat maakt van N.M. Heilig B.V. een totaalleverancier die van concept tot installatie weet wat de markt vraagt en daar turn-key oplossingen voor biedt. Met ruim 40 jaar aan ervaring horen ze bij de specialisten in hun vakgebied. Uiteraard zorgen ze ervoor dat de installaties aan de strenge eisen en keurmerken van vandaag de dag voldoen. En waar mogelijk wint men waardevolle materialen terug uit de afvalstromen.. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details