Hét communicatieplatform over Recycling, Afvalmanagement en Milieu in Nederland
Zeefmachine met dual power
De Finlay 883+ heavy duty schudzeef is een hoge capaciteitsmachine, ontworpen voor het zeven van de meest uiteenlopende producten.

Zeefmachine met dual power

Multi-inzetbaar, no-nonsense, robuust en betrouwbaar zijn enkele eigenschappen van de Finlay 883+ zeefmachine, die hem tot de populairste zeefmachine van de Benelux maakt.

De 8-serie van Finlay kenmerkt zich door haar veelzijdigheid, want de zeefmachine is bijna in elke toepassing inzetbaar. De schudzeef kan zowel vóór een breker worden geplaatst voor het verwijderen van de fijne fractie als na een breker voor het afzeven van de gewenste granulaten. Het paradepaardje uit de 8-serie is de Finlay 883+, met zo’n 350 referenties is deze door haar betrouwbaarheid de meest verkochte vlakdekzeef in de Benelux.

De Finlay 883+ heavy duty schudzeef is een hoge capaciteitsmachine, ontworpen voor het zeven van de meest uiteenlopende producten. Dankzij de zeefbox en haar groot zeefoppervlak (14,88 m²) is de machine zeer geschikt voor werkzaamheden in mijnbouw, steengroeves, zand, grind, gravel, steenkool en een grote range aan verschillende recyclingtoepassingen. De betrouwbare en gebruiksvriendelijke zeefmachine is eenvoudig aanpasbaar naargelang de toepassing of soort industrie, wat de machine zeer breed inzetbaar maakt.

Verschillende zeefboxen

Optioneel is het mogelijk om de zeefmachine uit te rusten met een andere zeefbox. Naast de standaard zeefbox kun je kiezen voor de Spaleck zeefbox die dankzij haar speciale constructie zorgt voor een accurate afzeving en ervoor zorgt dat het product niet aankleeft. De zeefbox blinkt daardoor uit in kleverig materiaal, containerafval, fijne afzeving (< 10 mm) of het uitzeven van hout en stof.

Naast de Spaleck zeefbox, bestaat de optie om de 883+ te verkrijgen in een Triple shaft versie. De Triple shaft zeefbox met drie assen maakt een ovale beweging en kan een amplitude tot 18 mm behalen. Hierdoor is de machine geschikt om hoge capaciteiten te halen in moeilijkere en zwaardere materialen zoals klei, leem, slakken, ijzererts en stenen voor schanskorven.

Hybride uitvoering

Naast de standaard 883+ en de Triple Shaft variant is er nu ook een hybrid versie beschikbaar. Dankzij de dual power technologie kan de 883+ elektrisch functioneren wanneer ze direct op het net aangesloten is. Als er geen stroompunt in de buurt is, kan de machine aangedreven worden door een dieselmotor. Bij het werken in een breek- en zeefopstelling kan de hybride zeefmachine worden aangesloten op een hybride breker die voldoende elektriciteit opwekt om de schudzeef aan te drijven, wat aanzienlijke kostenbesparingen oplevert.

Voor meer informatie over deze of andere machines, bezoek ons gerust tijdens Vakbeurs Recycling op stand A107.

Van Bemmel – Standnummer A107

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details