Hét communicatieplatform over Recycling, Afvalmanagement en Milieu in Nederland
Terug naar overzicht

CAM attachments

CAM attachments-producten worden erkend om hun hoge kwaliteitsnormen en betrouwbaarheid. Dankzij onze uitgebreide opgedane ervaring kunnen wij je een breed gamma aan kwalitatieve voorzetapparatuur aanbieden.

Wij zijn een vaste waarde geworden in West-Europese landen zoals Italië, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Portugal, Duitsland, Spanje en België. Wij verkopen onze producten in meer dan 80 landen wereldwijd.

Productportfolio

Ons productgamma bevat een breed aanbod aan voorzetapparatuur, voor verschillende industrieën en types machines. Zijverschuivers, vorkverstellers, multi-vorkverstellers, balenklemmen, vorkenklemmen, 180° of 360° roterende klemmen, dozenklemmen en papierrollenklemmen zijn slechts enkele van de producten die door onze Italiaanse faciliteit CAM Srl vervaardigd worden, maar ook kiepcontainers, kraanarmen, sneeuwruimers en vorken maken deel uit van ons gamma.

CAM attachments biedt bovendien ook op maat gemaakte oplossingen aan door de interne processen van zijn klanten te bestuderen en produceert voorzetapparatuur die specifiek afgestemd is op die behoeftes.

Belangrijke industrieën

Door hun flexibiliteit en ervaring worden CAM attachments producten met succes ingezet in alle belangrijke sectoren van de markt, zoals de logistieke industrie, voedings- en drankenindustrie, papierverwerking, recyclage, witgoedindustrie, productie- en gieterijtoepassingen.

Voorzetapparatuur voor alle machines

Onze voorzetapparaten zijn geschikt voor allerhande types machines, zoals heftrucks, schrankladers, verreikers en tractorvoorladers.

algemene informatie

Adres Brabantstraat 15
8790 Waregem
België
Telefoonnummer +32 56 43 43 47 E-mailadres info@camattachments.com Website camattachments.com

kaart

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details