Hét communicatieplatform over Recycling, Afvalmanagement en Milieu in Nederland
Terug naar overzicht

EUROPRESS Umwelttechnik GmbH

Balenpersen, Sorteerinstallaties en Service 

Al 25 jaar bewijzen we ons in de recyclingtechniek als flexibele, innovatieve ideeëngenerator, ontwikkelaar en probleemoplosser. Wij zijn gespecialiseerd in oplossingen voor het persen en binden, transporteren, doseren, sorteren van een grote diversiteit aan materialen zoals o.a. papier, karton, kunststoffen, industrieel- en consumentenafval, verpakkingsmaterialen en stro/hooi.

In de ruim 25 jaar in dienst van onze klanten hebben wij op het gebied van afvalverdichting hoogwaardige oplossingen ontwikkeld die kwaliteit waarborgen, energie besparen en kosten verlagen. Veel nationale en internationale bedrijven uit sectoren als afvalverwerking, recycling en de verpakkingsindustrie vertrouwen al op onze producten en diensten.

Ons hoogwaardige productassortiment, dat we afstemmen op de wensen van onze klanten, omvat zowel stationaire en mobiele kanaalbalenpersen, 2-Ram-Balers, schotpersen, transportbanden, doseerbunkers en sorteersystemen. Wij zijn een middelgroot bedrijf met een ervaren, slagvaardig en gemotiveerd team dat een zeer goede band met onze klanten onderhoudt.

Ongeacht merk/fabrikant bieden wij ook onderhoud, reparatie en modificatie van systemen en machines aan. Met ons serviceteam weet u dat er 24 uur per dag, het hele jaar door beproefde technici en monteurs achter u staan ​​die onmiddellijk reageren om problemen professioneel op te lossen. Wij geven u gegarandeerde zekerheid dat er goed voor uw systemen en machines wordt gezorgd.

EUROPRESS Umwelttechnik GmbH, de machinebouwer uit het Duitse Lathen ontwikkelt zich sinds 2015 met succes onder de paraplu van de Neuenhauser-ondernemingsgroep. Aangevuld met het productassortiment van Neuenhauser Umwelttechnik, is het bedrijf sindsdien uitgegroeid tot een full-service provider in de recycling-industrie en kan het klanten innovatieve totaaloplossingen bieden van krachtige hoogwaardige balenpersen, sorteerinstallaties, shredder- en zeeftechnologie tot transport- en doseertechnologie.

Ons succes is mede het gevolg van het goed luisteren naar onze klanten, hun wensen en suggesties respecteren en door aan alle individuele eisen te voldoen

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Adres Von-Arenberg-Straße 1
49762 Lathen
Duitsland
Telefoonnummer +49 5933 92467-0 E-mailadres info@europress-umwelttechnik.de Website europress-umwelttechnik.de/

kaart

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details